sten

Handlevogn

Din handlevogn er tom.
stens bilde

Personlige opplysninger

Biografi

Område: Stavanger/Rogaland

Er opprinnelig utdannet sivilingeniør fra University of Salfor i England, og har siden 1992 jobbet med programvare utvikling, prosjektledelse og linjeledelse i forskjellige selskaper. Etter noen lederutviklingskurs i bedrifter ble interessen for mellommenneskelig psykologi vekket og fikk for alvor tak med et kurs i familiekonstellasjoner ledet av Judit Hemming og Cohen Bloom. I 2003 startet utdanningen til psykoterapeut Psykosyntese hvor undervisningen ble fullført sommeren 2008.

Sten er opptatt av menn og relasjoner. Han skriver bloggartikler og er aktiv i sosiale medier på dette temaet. Sten har hatt gleden - og stort utbytte av å gjennomføre alle tre delene av kurs- og seminarprogrammet Menn som vil videre av Eirik Balavoine og Dag Furuholmen. Han har også gjennomført Images of masculinity med Nick Duffel og Hank Earl. Sten fasiliterer også selv mannsgrupper hvor temaet gjerne er mellommenneskelige relasjoner og vårt (menns) forhold til våre fedre, mødre og andre kvinner.

Sten kan inntil videre tilby individualterapi/coaching (altså ikke primært om parforhold) til kr 900,- (kr 1125 inkl MVA) pr klokketime. Sten tar for tiden ikke i mot klienter til parterapi. Ønsker du en uforpliktende samtale, kontakt Sten via kontaktskjema, eller send tekstmelding til 915 80 061 og han vil kontakte deg for en avtale.

Historikk

Blogg
Vis nye blogginnlegg
Medlem i
15 år 5 måneder
Go to top