Christian

Handlevogn

Din handlevogn er tom.
Christians bilde

Personlige opplysninger

Biografi

Område: Oslo/Akershus

Psykoterapeut, par - terapeut, veileder og kursholder,
Christian har gjennom mange års studier og egen erfaring utviklet en solid psykoterapi praksis som favner hele mennesket og alle de vanligste menneskelige utfordringene, problemstillingene og mulighetene.
Han har funnet frem til en personlig stil og en helhetlig og funksjonell terapiform som hjelper mennesker hjem til seg selv og til et meningsfylt liv.
Christian har lang og god erfaring med både individualterapi, selvutvikling, parterapi, mannsgrupper, veiledning av helsepersonell og terapeuter og forskjellige kurs.
Utdannet Kunst og Uttrykksterapeut med psykodrama 1999, kroppsorientert psykoterapi, pusteterapi, kognitive terapiformer mm. Arbeidet som terapeut, veileleder og prosjektleder ved Alternativ til Vold 2000 - 2008, innehaver av Majorstua Terapifellesskap i Oslo - et fagfellesskap med psykologer og psykoterapeuter. 2 årig videreutdanning i Parterapi ved Center for Gender psychology / Creative Couple Work ( UK ). Gruppeterapeut, mannsgrupper, traumekompetanse. Driver også aktivt med Yoga, mindfullness meditasjon, dans, bevissthetsutvikling og par-utvikling.

Kontakt Christian via kontaktskjema, eller telefon 98056061.

Christian har også egne websider: www.terapiforlivet.no og www.kreativparterapi.no

Historikk

Blogg
Vis nye blogginnlegg
Medlem i
10 år 6 måneder
Go to top