Salgs og kjøpsbetingelser

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Angrerett

Angrerettsloven gelder for kjøp gjennom Parterapeutene AS så lenge en ikke har benyttet seg av medlemskapet i form av å ha sett eller lyttet til innhold som normalt er beskyttet av innlogging og av betalt medlemskap. Etter slik bruk kan en ikke angre kjøpet. Angrerettsloven gjelder kun for forbrukerkjøp.

Registrering

For å bli medlem hos Parterapeutene AS må du registrere deg med navn, gyldig epost adresse, adresse og telefonnummer. Ved kort og kreditkort kjøp må vedkommende være over 18 år. En ordrebekreftelse blir sent din epost adresse med tilgang til medlemsmateriale og derfor er det viktig at din epost adresse er riktig.

Adresseendring

Du er selv ansvarlig for riktig adresse. Denne endres direkte på min konto.

Priser

Alle priser er oppgitt med det beløp som skal betales.

Vi tar forbehold om at den kan oppstå feil priser eller andre tekniske feil som fører til feil pris. De kunder dette gjelder vil bli kontaktet snarest og senest neste virkedag for å finne en god løsning.

Betaling

Kjøp av kurs gjøres med elektronisk faktura eller kredittkort betaling. Kurset blir ikke tilgjengelig før innbetalt beløp er mottatt.

Frakt leveranse

Alle som fullfører bestilling, har aksepterer disse vilkårene og når vi har mottatt betaling vil dere få direkte adgang til kurset. Forfall på tilsendt faktura vil være 3 eller 4 dager fra kjøpsdato. Betaling via kredittkort gir umiddelbar tilgang. 

Copyright

Innholdet på Parterapeutenes AS er Parterapeutenes eiendom. Dette innholdet er beskyttet etter opphavserett, markedsførings og varemeringloven. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhod på sidene kan ikke lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter skriftlig samtykke fra Parterapeutene AS.

Force Majeure

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempel på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik m.m.

Denne klausulen løser Parterapeutene AS fra forpliktelser som Parterapeutene AS ikke er i stand til å gjennomføre, grunnet hendelser utenfor Parterapeutenes kontroll.

Go to top