Vanskelig valg

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Hei! Jeg er 23 år og har vært sammen med min samboer i to år. Da vi møttes var både jeg og han i en sårbar situasjon som førte til at ting gikk fortere enn planlagt. Det endte med at vi ble sammen og nå er vi her vi er idag -- Han er kjempe forelsket og gjør alt han kan for å ivareta forholdet og jeg kjenner på mine følelser, da har jeg ikke like mye å gi. Jeg kjenner at jeg har blitt sliten av å ha det sånn. Jeg orker ikke lenger å være med venner og jeg har fått et dårligere forhold til de rundt meg med tanke på humør og tålmodighet. Jeg er blitt tregere i alt jeg skal gjøre og jeg orker ikke ta initiativ lenger. Jeg klarer likevel ikke gå fra han, med tanke på at han kommer til å bli knust. Jeg forstår hva jeg bør gjøre. Men hvordan kan jeg endre tankegang på dette stedet? Jeg er så redd for hvordan han skal ta det.. Han tenker på barn og fremtid. Er så glad hver dag og det gjør VONDT å se han slik når jeg vet hva jeg tenker.. Takk for svar...

Det vi opplever og erfarer selv er at det nesten alltid er det beste å tørre å snakke om hva som skjer. Alt for ofte sitter vi alene og konkluderer med det ene og det andre uten at partneren er involvert i det. Du kan være sikker på at når du på ett eller annet tidspunkt ikke klarer det lenger og bryter av, er det en enda større skuffelse og sjokk enn det er nå - spesielt fordi du holdt dine tanker for deg selv.

Det kan være vondt og vanskelig å dele tanker du vet er vonde å lytte til for partneren din, men gjør du det tidsnok - før konklusjonene - er det fremdeles bare tanker. Det gjør det mulig for partneren din å dele sine tanker, følelser og opplevelser også.

Når en ikke har det bra selv, så handler det ofte om at en ikke er glad i seg selv. Det er et godt sted å starte. Vanskeligere sagt enn gjort, men fokus på kjærlighet til seg selv gjør at en oftere har det bedre med seg selv. Og når du har det bedre med deg selv, er det ikke lenger opp til vår partner å gjøre oss lykkelige. Det må vi gjøre selv.

Din vurdering: 
Ingen stemmer til nå
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top