Sexlysten forsvant etter fødsel

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Vi fikk for 9 mnd siden ett barn.  Før barnet ble født hadde vi ett rikt sex liv der vi eksperimenterte og utforsket hverandre.  Etter fødselen virker hun ikke lenger interessert og tar ikke første steget. Jeg må eventuelt mase på henne for at det skal b

Spørsmålet ble litt avkortet og vi fikk ikke med hele, men vi har allikevel lyst til å svare på denne problemstillingen, og denne gangen fra hvert vårt ståsted som kvinne og mann.

Sten: Det som oftje skjer når et barn kommer inn i forholdet er at vi som menn ikke lenger er hennes ubestridte ener lenger. På ett plan har vi fått konkurranse og det er lett å føle at vi blir litt oversett i all fokusen på det nye familiemedlemmet. Missforstå meg nå ikke. Å bli far er utrolig stort og kanskje for mange det største som kan skje i våre liv. Dette vil de aller fleste av oss kunne sette stor pris på.

Et nyfødt barn er på en annen side et område hvor kvinnen har stor råderett og vi opplever gjerne dette som hennes domene i veldig stor grad. Vi kan kanskje føle oss litt forsømte og lengter etter hvordan det var før vi fikk barn sammen. Som menn trenger vi dette også, men dersom vi nærmer oss henne med et behov - heller enn at vi har noe å gi, vil dette kun bli enda en ting hun må tenke på og gi av seg selv.

Det viktigste for oss menn i denne fasen er å sørge for å være den som kan holde mor og bar. Det vil i praksis si være fokusert på å gjøre hverdagen med det nye barnet så lett som mulgi. Ta oss av alle de omkringliggende tingene slik at hun kan fokusere på å være mor. Når kvinner får lov til å være mor og i sitt feminine, skal du ikke se bort i fra at de blir langt mer mottakelige for det vi menn har å gi - også seksuelt.

Monica: For en kvinne er det ofte vanskelig å kombinere morsrollen med å være en sexuelt attraktiv kvinne. Dette betyr at den sexuelle følelsen ikke kommer av å være attraktiv lenger, selv om våre menn ofte synes det uavhengig av våre mager og ekstra kilo her og der. Vi responderer på komplimenter og å få oppmerksomhet, help eller vertfall ikke måtte gi noe til han også (i tillegg til babyen). Våre kropper er i gjennom store endringer og i det trenger vi gjerne å få noe av mannen - da er det lettere å åpne seg opp . Å få noe er ofte enkle ting som en kopp te (eller kaffe), bli laget middag til. En god massasje - i hodebunn, føtter skuldre m.m. Men vi liker ikke å bli manipulert med i den forstand at vi får noe for at vi skal gi sex tilbake. Da klarer vi oss ofte fint uten.

Ellers har vi stor glede av å lese artikler som: Nei til sex - en trussel mot parforholdet? og På vippepunktet mot utroskap. Dette er heller ikke et problem for menn alene. Les artikkelen Bare kvinner som ikke vil, eller sexlås på tvers av kjønn?

Emner: 
Din vurdering: 
Average: 2 (4 votes)
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top