Mye negativt - hvordan redde forholdet?

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Hvordan skal jeg redde vårt familieforhold?! vi har opplevde masse negtift de siste tiden ,har flytte 3 gang inn og ut ... vi har et nydelig barne sammen . vi elsker hverandre... eg øsker at vi skal vare som familien dame syns det er vanskelig hu må tenker mer... sammetiden som hu sier at hu øsker det ...

Det enkle svaret er: Sørg for å beholde interessen for din partner.

Når vi opplever mye motgang er det helt naturlig at vi blir veldig fokusert på hva vi selv trenger. Vi blir gjerne skuffet over at partneren ikke stiller opp når vi har det som verst og ser ikke så lett at partneren kanskje har det like tungt - om enn på en annen måte eller på andre områder.

Veien ut av dette er vanskelig men mulig. Vær interessert i partneren din. Forsøk å finne igjen interessen du en gang hadde da du forelsket deg i ham eller henne og ta opp tråden. Vær gjerne tydelig på at du har det tungt og at dette ikke er lett for deg, men at du allikevel gjerne vil høre hvordan partneren din har det. Ikke bare fordi du vet det hjelper, men også fordi du faktisk er interessert.

Selvfølgelig er det mye annet også som skjer i slike fastlåste mønstre, hvor det er mye historie som sier noe om å ikke få til en godt samliv. Derfor kan det vært bra å snakke med noen for å prøve å lage bedre mønstre sammen. Vi blir redde for å ikke få det til og da er fokuset på å ikke få det til. Tenk over hva ville jeg ønske meg? Hva ville gjort ting bedre for meg? Hvorfor?

 

Din vurdering: 
Average: 3.3 (7 votes)
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top