Mine følelser for henne blir ikke gjengjeldt

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Hei. Jeg er en mann på 35, i sommer møtte jeg en jente jeg ble svært forelsket i. Hun er en alenemor på 28, med ansvaret for en sønn. Vi datet i tre måneder før hun trakk seg unna.

Hun mente det manglet gnist og passion. Hun fortalte meg også at hun ønsket et eventyr (noe jeg tydeligvis ikke kune gi henne) Jeg vet hun har vankelig for å etablere seg i et forhold, det er flere år siden det ble slutt mellomm henne og barefaren, etter det har hun kun hatt korte forhold.

I løpet av tiden vi hadde sammen, var jeg kanskje i overkant hensynsfull og kankje ettergivende men samtidig følte jeg det som vanskelig å vite hvordan jeg skulle forholde meg til situasjonen mht barnet osv, selv om jeg gikk svært godt overens med ham.

Jeg ønsker henne veldig tilbake, men er helt rådvill mht om og evt hvordan jeg kan kjempe for henne. Må jeg rett og slett bare respektere hennes valg og la henne gå? vi har ikke hatt kontakt på 2 mnd nå.

 Hennes valg må respekteres, men det betyr ikke at du er helt låst. Det er langt fra sikkert at hun er klar for din kjærlighet - og det handler om henne. Mennesker som har vært gjennom et opprivende brudd har ofte store motforestillinger mot å binde seg igjen - noen ganger i frykt for at det skal skje igjen. 

Det virker også som om hun er veldig klar over hvem og hva hun forelsker seg i, og at hun har landet på at du ikke er det hun leter etter. Det er også noe med den fantastiske forelskelsen som er veldig viktig. Vi forelsker oss i hverandre. Noen forelsker vi oss veldig lite i andre veldig mye. Kanskje føler hun ikke den gnisten hun hadde forventet og kanskje vet med seg selv at hun trenger for å starte et alvorlig forhold. Kanskje var du ikke deg selv tilstrekkelig til at hun oppfattet det? 3 måneder trenger ikke være så lang tid, og kanskje var det greit at det gikk som det gikk?

Er hun tydelig på at hun ikke ønsker kontakt med deg igjen, er det slik verden er. Det er ikke din jobb å redde henne fra eventuelle mønstre hun har som forhindrer dere fra å være kjærester. Har hun bestemt seg for at hun ikke vil være i et intimt forhold med deg, må du nok forholde deg til det.

Du kan på din side reflektere en del over hva det var med henne som gjorde deg så fasinert og forelsket. Sannsynligheten er stor for at din neste forelskelse vil ha liknende trekk og det skader aldri med litt selvinnsikt i hva det er vi lett blir tiltrukket av.

Hva vi tiltrekkes av henger nøye sammen med våre egne mønstre og egenskaper. Det er også kilden til en bedre forståelse av seg selv. 

Din vurdering: 
Average: 4.3 (3 votes)
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top