Krangler nesten aldri - men når det skjer er det så voldsomt

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Hei.Typen min og jeg krangler nesten aldri, men når vi gjør det blir vi så sinte begge to, sånn at vi skriker til hverandre, hva kan vi gjøre for å kunne prate normalt til hverandere... ellers er vi forelsket og har det bra sammen. Nå skal det sies at vi blir venner igjen ganske fort. men vi har da blitt lei oss og skjønner ikke hvorfor vi blir så sinte på hverandre, vi krangler bare om bagateller. Håper på et svar

Dette henger nok nært sammen, men det er ikke lett å svare på uten at vi undersøker nærmere bakgrunnen dere har hver for dere, hvilke erfaringer dere har med konflikter og hvorde de ble løst, men det kan virke som om dere går og holder på mye som ellers ikke får lov til å komme fram.

Det er aldri slik at vi aldri har noen grunn til å ha konflikter med den vi har en intim relasjon til. Hvordan vi håndterer disse er en helt annen sak. Noen klarer å undertrykke de underliggende behovene så godt at det aldri kommer ut som en åpen krangel, mens andre krangler hele tiden og skjelden eller aldri opplever en løsning.

Alle konflikter har det til felles at de har potensialet for en heling eller en bedring. Ofte er det ikke det som virker som konfliktens årsak som reelt er det. Det kan også være at den egentlige konflikten er for farlig å ta opp enda og at man derfor velger områder som ikke har så store personlige konsekvenser for en i første omgang.

Handler krangelen nesten alltid om det samme over lengre tid, kan det være en indikasjon på at dere står litt fast.

Din vurdering: 
Average: 3 (2 votes)
Go to top