innrømme feil, mangel på gjensidig respekt

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

innrømme feil, mangel på gjensidig respekt

Det var ikke så mye å gå på her for å gi et godt svar. Men, det er to viktige ting som tas opp her. Innrømme feil og gjensidig respekt.

For mange av oss som har blitt tvunget tiil å si unnskyld i oppveksten, på skolen og i andre samfunnslag er dette med å inrømme feil ikke lett. Det viktige her er hva vil en oppnå med at en innrømmer feil? Problemene blir ikke borte av seg selv. Si litt mer om egne følelser istedenfor å forvente at partneren skal innrømme feil. Klart er det alvorlige ting som utroskap, økonomisk underslag eller hån /mobbing er det viktig at du sier noe om dette, og dine følelser.

Er problemet at partneren ikke satt melkekartongen inn i kjøleskapet etter bruk, kan det være bortkastet energi å kreve at den andre skal innrømme feil. Men, er dette viktig for deg. Si noe om det.

Skal parforholdet etter noe alvorlig kunne gjennopprette den følelsmessige forbindelsen, er det viktig at din partner sier noe om at de fortår at dette er vondt for deg og si noe om videre samliv. Ved utroskap der den som har vært utro ikke klarer å si "jeg er lei for at jeg såret deg" vil langtidseffekten ofte føre til avstand, som igjen ofte fører til at en mister følelsene.

Når det gjelder respekt er det viktig å avklare hva det betyr for deg. Når føler du deg respektert? Hva trenger du for å føle deg respektert? Kjenn etter selv og så snakk med din partner. Ikke forvent at han / hun skal lukte hvordan det er for deg.

Din vurdering: 
Ingen stemmer til nå
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top