Hvordan vinne tilbake tillit?

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Hei,

Jeg er 22 år og kjæresten min 19 år.

Jeg gjorde noe fryktelig dumt. Jeg avtalte å møte ei jente for å ha sex. Dette skjedde via Tinder. Jeg kontaktet flere jenter på tinder, og fant ei jente å møte. Kjæresten min skulle på hyttetur den helgen, så vi avtalte å møtes da. Men heldigvis før hun dro, fant kjæresten min ut av dette. Hun ble knust, og holdt på å gjøre det slutt med meg. Jeg la meg totalt flat. Beklaget alt. Og sa jeg ville gjøre alt for å gjøre opp for meg. Og har gjort alt mulig siden da. Men selvom forholdet fortsatt er bra. Så har hun ingen tillit til meg, hun stoler ikke på meg i det hele tatt. Jeg ønsker å vite hva som kreves for å vinne tilbake tilliten.

Vi har vært sammen i 2 år. Forholdet har gått veldig smertefritt frem til dette. Vi krangler lite. Og er enige om fremtiden. vi elsker å være sammen. Jeg er den hun tenker på hele tiden. Den hun vil være med hele tiden. Og hun det samme for meg. Hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, kan jeg ikke svare rett på. Det var en dum uke. Som heldigvis ikke endte slik det kunne endt. Jeg kan ikke garantere at jeg hverken ville, eller ikke ville gjort noe med hun jenta. Men ingen ting fysisk skjedde. Jeg har aldri kysset eller gjort fysisk med ei annen jente enn kjæresten siden vi ble sammen. Men jeg tror jeg kanskje trengte bekreftelse. Eller ville ha spenningen av en ny jente. Ingen logisk eller god grunn. Jeg tenkte ikke konsekvenser. Når jeg så hva jeg hadde gjort, og hva jeg holdt på å miste ble jeg helt knust. Hun så hvordan tungt det var for meg å kunne miste hun. Vi har kommet forbi det meste med hva jeg har gjort. Men problemet som ligger igjen er at hun ikøke føler hun kan stole på meg. Og det er ingen ting jeg kan gjøre for å få henne til å stole på meg igjen. Hvordan skal vi få tillit tilbake i forholdet. På utsiden har vi et perfekt forhold. Og det er det når vi er sammen, 99% av tiden. Men så kommer den siste 1% som ligger inne hos henne, og gnager på, med tanken av at hun kan ikke stole på meg, og vi kan ikke være sammen På grunn av det. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe henne stole på meg. For vi kan ikke være i et forhold uten tillit, samme hvor mye vi elsker hverandre.

Tilitt er noe som må bygges opp over tid igjen. Din kjæreste trenger å se at du er til å stole på og hun trenger at du ser hvordan dette kan ødelegge for hennes selvtilitt ved å stille seg spørsmålet "er jeg god nok for deg". Derfor er det viktig at du sier noe om dette, hvis du mener hun er god nok. Mener du at hun er den du vil ha er det viktig å selvfølgelig beklage at du såret henne og at du gjorde noe dumt. Samtidig med at du sier hvor viktig hun er for deg.

Ofte er det ikke så lett å si hvorfor en gjør det en gjør. Du kan selvfølgelig finne på en grunn, og kjæresten din vil nok etter 2 år sammen med deg være i stand til å merke om du bevisst sier noe du er usikker på. Derfor er det best å være ærlig, som jeg opplever at du er.

Det spørsmålet du trenger å stille deg selv er hva som gjorde at du tenkte at dette var greit? Ville du ha gjennomført å ha sex med andre om din kjæreste ikke hadde funnet ut av det? Hvis det er greit for deg å tenke å gjøre noe sånt er det greit om hun kan gjøre det samme?

Dette er spørsmål din kjæreste garantert vil stille seg og for deg selv er det også greit at du undrer deg litt over dette. Ikke glemmer hele greia. Det at det ikke tas opp igjen betyr ikke at det er borte, slik at ofte når noe minner din kjæreste om den perioden eller lignende så vil smerten ofte aktiveres igjen. Du har da en gylden mulighet til å si igjen at dette var dumt. At du er lei deg for å ha såret henne. At du var egoistisk og at denne episoden har skremt deg selv for hva du var klar til å gjøre. At du har lært. m.m. Ikke si "må du ta opp dette igjen? Jeg trodde vi var ferdige med dette." etc.

For hver gang hun tar dette opp får du en mullighet til å lindre noe av den smerten du har påført henne. Klarer du dette vil tilitten kunne bygges opp igjen over tid.

Emner: 
Din vurdering: 
Average: 3.9 (10 votes)
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top