hva er i veien?

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Jeg skjønner ikke hva som er galt. Ettter mye vanskeligheter med å bli gravide, har vi nå to skjønne barn. Jeg har en fantastisk mann og burde være kjempe lykkelig og takknemlig nå. Skjønner ikke hvorfor jeg har tanker og tvil om forholdet vårt. Det meste stemmer både intimitet, kommunikasjon og interesser. Skjønner derfor ikke de negative tankene mine og tvilen. Disse tankene gjør meg deperimert. hva er årsaken tror dere? Må legge til at jeg har hatt mye problemer med tvangstanker, og redsel for ting som kan skje fram i tid. Kanskje dette kun er et personlig problem som jeg relaterer til forholdet?

Det er dessverre svært vanskelig å si noe sikkert om hva som kan være galt. Det er som alltid mange faktorer som spiller inn, alt fra din egen personlige psykiske helse til omgivelsene dine.

Det er dog ikke så uvanlig å oppleve at noe mangler i et parforhold som ellers, i alle fall på overflaten, virker til å være helt som det skal. Mange av oss har blitt veldig flinke til å undertrykke egne behov for at alt skal være bra på overflaten. Om vi kjenner etter kan det hende vi får en følelse av at vi må sitte stille i båten nå når alt går så bra.

Noen av oss er faktisk blitt så flinke til å undertrykke egne behov at vi rent faktisk ikke har kontakt med dem lenger. Da blir de ialle fall ikke hørt. 

Ett av de elementene vi har sett er svært viktig for kjærligheten i et parforhol er at begges behov blir hørt og tatt på alvor. Det betyr ikke at de til enhver pris skal tilfredsstilles, det holder at partneren ser det og ønsker å gjøre så godt han eller hun kan. Overser ell ignorerer vi våre behov lenge nok, går det ut over kjærligheten til vår partner, og ødelegger den etter hvert.

Det er nesten som om vi samler opp behovene våre, og når det blir for mye av dem, har vi ikke lenger overskudd eller mulighet til å vise kjærlighet for den andre.

 

Din vurdering: 
Ingen stemmer til nå
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top