Han sier at vi ikke får det til derfor er det slutt, og vil ikke snakke med meg mer. Hvordan skal jeg holde ut dette?

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Vi har hatt et intenst forhold siden vi startet, med mye krangling og jeg har gjort det slutt når jeg ikke har holdt ut lenger. Føler at han ikke forstår meg. Han snakker lite om seg og sine opplevelser rundt dette, men om oss og våre problemer. Jeg prøver å fortelle hvordan jeg har det og hva jeg strever med, men ikke han.

Dette kommer nok lit an på hvor lenge parforholdet har vart, hvor modne dere er og ikke minst hva det var som tiltrakk dere til hverandre.

Uten å gå nærmere inn på alle fasene i et parforhold her, opplever vi det som naturgitt at et intenst parforhold vil treffe en fase hvor det oppleves som veldig vanskelig og mest sansynlig også konfliktfylt. Dette er gjerne den fasen hvor vi slutter å være forelsket - og begynner å se den andre slik han eller hun egentlig er. Dette oppleves noen ganger som en stor skuffelse. - Og smerte. Vi har en tendens til å bli veldig opptatt av hvor vanskelig det er for oss selv og glemmer eller kanskje vi ganske enkelt ikke greier å beholde interessen for den andre. 

Det er her det glipper.

Vi kan vel håpe på at en av dere innser at dette er en stillingskrig og bryter ut av mønstret. I ditt tilfelle kan det være en veldig god idé å forsøke å finne den genuine interessen for hvordan han har det.

På et vis kan jeg godt forstå at han ikke orker mer. Det blir veldig utrygt når krangler skal ende med brudd for ofte. 

Vi alle har en dyp lengsel etter å bli tålt. En dyp lengsel etter en visshet om at den andre også tåler våre stygge sider. At den andre blir når vi er på det minst attraktive. Jo tryggere på parforholdet vi blir, jo mer tør vi å vise av hele oss.

Din vurdering: 
Average: 4 (3 votes)
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top