Gift på 11 året og føler at vi har mistet hverandre

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Gift på 11 året og føler at vi har mistet hverandre, hans hovedfokus er barna, og jeg føler jeg bare er der! føler vi ikke snakker godt sammen og han virker upåvirket på situasjonen, jeg sliter da jeg trenger næring og føler vi ikke klarer å snakke sammen! det er barn i bildet så jeg vet ikke hvordan jeg skal gå frem for å finne ut av hvor livet mitt går.

Det du beskriver her virker til å være det vi kaller å relatere via et tredje objekt - i dette tilfelle barna. I stede for å forholde seg til hverandre, forholder man seg til noe som er felles men mellom partene.

Resultatet er som oftest at ingen av partene føler seg sett og uten næring.

Dette mønstret hører jeg må endre seg. For at et mønster mellom to personer må endre seg holder det overraskende ofte at bare den ene av partene gjør noe annet. Desverre er det ofte slik at vi så gjerne vil at den andre skal endre seg. Det er forsåvidt naturlig siden det er på den kanten vi ser problemene best og dessuten gjør det ofte litt vondt å måtte endre adferd eller innstilling - spesielt når vi ikke har det bra.

De faktiske forhold er nå en gang slik at det så og si aldri er mulig å endre andre uten at de selv har bestemt seg for det. Den eneste du med sikkerhet kan forandre på er deg selv. Start derfor der og finn ut hva du kan gjøre for å endre på dette som du virkelig ikke liker.

Vi trenger næring opplever mange av oss, men det vi kanskje vil ha er noen andre som bryr seg om hvordan vi egentlig har det. Hvorfor ikke starte der og finn fram igjen interessen for hvordan partneren din faktisk har det. Da mener jeg ikke at du skal stå på hodet for å gjøre alt bedre - det holder veldig ofte med at du genuint er interessert i hvordan din partner opplever hverdagen både med gleder og vanskeligheter. Hos normale mennesker vil denne interessen relativt fort bli gjenjeldt og dere gir hverandre noe av den næringen dere trenger.

Din vurdering: 
Ingen stemmer til nå
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top