avvisning av forelder og kjærest

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Har avvist mor fra tidlig tenår, deretter avvist kjærester, takler ikke når ting blir for intimet, alt fra stryke over hånda, ktaftig kyss og sex, avviser raskt, blir sint, lei meg, kan slå, gråte. HVORFOR?

Hvorfor er helt umulig å svare sikkert på ut fra det du skriver. Det kan være flere forskjellige ting - sansynligvis sår du har med deg fra din egen oppvekst.

Jeg vil sterkt anbefale at du tar kontakt med en psykoterapeut/psykolog/psykiater - enten at du får henvisning via din fastlege eller at du selv oppsøker en privatpraktiserende psykoterapeut om du ikke vil eller har tid til å gå via din fastlege.

Jeg anbefaler ikke dette fordi jeg nødvendigvis tror du er syk, men fordi jeg tror psykoterapi kan hjelpe deg å finne svar på spørsmålene dine. 

De aller fleste av oss ønsker oss et intimt parforhold. Når dine reaksjoner er som du beskriver, forstår jeg at det kan være vanskelig for deg - kanskje umulig akkurat nå. En god terapeut kan kanskje hjelpe deg med å utforske dette slik at du kan begynne en helingsprosess og etter hvert kanskje også ha glede av et intimt parforhold.

Vi anbefaler en godkjent psykoterapeut - altså en psykiater, psykolog eller en psykoterapeut som er medlem av en terapeutforening som igjen er medlem av NFP - Norsk Forening for Psykoterapi. Du kan jo se om du finner noen i nærheten av deg på vår Lenke-side.

Din vurdering: 
Average: 1 (1 vote)
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
Go to top