Online terapi

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Parterapeutene tilbyr nå online terapi. Vi har først skaffet oss erfaring av hvordan dette er annerledes, og er nå klar til å tilby dette i en bredere skala.  Det anbefales at mottager er i et rom der de kan være uforstyrret samt at det stilles større krav til at begge parter er tydeligere, og sjekke om en forsto hva som ble sagt. Det å sjekke om en forsto riktig er god målestokk på hvordan budskapet blir hørt og hvordan en faktisk ordlegger seg. Dette gir muligheter for å bli tydligere, og siden kommunikasjon er noe vi alle kan forbedre er online terapi en fin mulighet.

All online terapi betales på forhånd. 

Intensiv terapi er aktuelt for de som ønsker å møtes fysiske men har en fysisk reisevei eller om problematikken er avgrenset til noe som det kan jobbes målrettet og konkret.

 

Det er oftere lettere å ha online terapi om en først har møttes fysisk.  

Ta kontak for et skreddersydd opplegg, via kontaktskjema for tilbud.

Eksempel 1:

Bruke deler av feien (5 dager) 1.5 timer x 2 (samme dag med lengre pause i mellom) samt 1.5 timer neste dag. De første 1,5 timene brukes til å få en grundigere analyse av problemene, de neste 1,5 timene brukes på en eller flere øvelser (basert på den informasjon som er kommet opp de første 90 minutt)  og til slutt samle trådene, repetere hva som er viktig og øvelser / lekser en kan ta med hjem. 

Eksempel 2

1.5 timer x 2 - dag 1 og 1,5 dag 2. Deretter Skype ved behov.

Eksempel 3

1,5 time x 2 første dag og 1.5 time neste dag. Og samme opplegg etter 6 eller 8 uker. Ovingsoppgave i mellomtiden. 

Go to top