Nettkurs til parforholdet

Ofte trenger vi litt veiledning for å kunne få til en bedre flyt i samlivet. Det er alle de små tingene som bygger seg opp over tid. Derfor har vi laget flere kurs med fokus på enkle tips fo et bedre samliv. Online parkurs er  lagt opp slik at dere i ro og mak hjemme kan lære ting som øker bevisstheten. Noen tips er enkle å sette igang med en gang og andre krever mer. Ønsker du en rask endring er disse kursene et godt alternativ for de som vil ha svar raskt, er travle, bor langt unna en terapeut og ønsker å behandle sine utfordringer i parforholdet i mer private omstendigheter.

Vi har lagt opp kursene slik at alle uansett erfaringsbakgrunn skal kunne få noe igjen for disse kursene. Hør om dsse kursene er noe for deg.

5 Nøkler For Enklere Kommunikasjon

Enkle grep for bedre flyt i kommunikasjon i parforholdet. Alle 5 nøklene gir konkrete tips. Fordi du får en god forklaring på hvorfor tipsene hjelper får du motivsjon til å endre mønster.

Les mer >>

Smidigere kommunikasjon

Der hvor det er følelser vil det være konflikter, uenigheter og missforståelser. Her går vi gjennom det viktigste for å kunne endre bevissthet, oppførsel og kommunikasjon. Hør om dette kan være noe for deg.

2 timer og 9 minutter lyd og video + øvelser, skriftlige artikler, kr 1500,-

Les mer >>

Økonomi i parforholdet

Et av de største konfliktområdene vi ser hos par er privatøkonomisk relatert. Kurset fokuserer på hvorda man kan håndtere dette.

60 minutter, kr 700,-

Les mer >>

5 tips for å forstå henne

Det er ofte enkle ting som kan justeres for å få en bedre flyt. Her er noen tips til hvordan du som mann kan forstå og møte din kvinne og hvordan vi kvinner kan få en bedre forståelse for og kunne kommunisere hva vi trenger.

61 minutter, kr 700,-

Les mer >>

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Nettkurs

Nettkurs gjenom Parterapeutene vil fokusere på hva du selv kan gjøre for å øke egen bevissthet slik at du kan endre hvordan dere har det sammen.
Noen tips for å endre kurs:

  • du kan kun gjør noe med deg selv. Hva du gjør / sier, hvordan du responderer på hva din partner sier og bli bevisst egne fortolkninger
  • å gjenkjenne en situasjon, hva som skjer, hvordan, hvorfor m.m. er det som gir deg nøkler til å gjøre ting annerledes

  • ta i bruk verktøy som er gjennomprøvd som vi vil presentere gjennom våre kurs
  • når du ikke får det til, prøv igjen og igjen og igjen
  • øvelse påvirker underbevisstheten som igjen kan påvirke våre automatiske tolkninger og handlinger

Erfaring fra egne parforhold gjør at vi vet hvor vanskelig det kan være. Hvor hardt mønster sitter noen ganger og av og til hvor lite som skal til for å få tilbake den varme gode følelsen.
Vi er i en tid der krav rundt oss gjør at vi ofte løper rundt etter en ytre endring. Det vanskeligste av alt (noen ganger) er å endre egen oppførsel og derfor er det viktig å gi seg selv tid og empati i denne endringsprosessen.

Ikke gi opp.

Prøv igjen.

Kurs Type Beskrivelse
Kommunikasjonsåpner for par Audio

Et enkel metode for å få igang en god samtale. Bruk 15 minutt til dagen i en uke og dere vil merke forskjell i kontakten.

De gode relasjonene Tekst

Den beste måten å finne ut “hvem jeg er” og få til de gode relasjonene handler om å møte sitt indre landskap som styrer mitt forhold til andre.

Din feminine kraft Tekst

Føler du at du lever ditt liv eller er det mer definert av andre? Er du bevist dine dype feminine urkrefter eller er de mer gjemt  i deg?  Hvilken rolle spiller følelser og kropp i mitt liv? Er du nysgjerrig på hvem du egentlig er? Har lidenskap en plass i ditt liv?

5 nøkler for enklere kommunikasjon Audio

Kommunikasjon i et parfohold er ofte en av de mest kompliserte og vanskelige områdene i et parforhold.

Fra at ting går helt av seg selv i starten til en mer humpete veg. Ofte føler vi oss ikke hørt, missforstått og tenker selv at vi forstår mer av vår partner enn det vi gjør.

5 tips for å forstå henne Audio

For mange er det vanskelig å forstå hvordan en kan møte hennes behov på best mulig måte. I utgansspunktet er ikke alle like, og erfaringsmessig er det mange likhetstrekk som for eksempel at kvinner har et annet forhold til følelser.

Økonomi i parforholdet Audio

Krangel og uenigheter innen økonomi er en av de temaene vi som parterapeuter ser går igjen og igjen, i forskjellige former. Det er ikke så rart med tanke på at økonomi er "gulvet vi står på". Er fundamentet skjeivt vil alle andre aspekter påvirkes. 

Kjærlighetslabyrinten - Smidigere kommunikasjon Video

Kurset fokuserer på hva som skjer i vår indre verden i en krangel. Kurset går også inn på hvilke typer krangler vi ender opp med å repetere sammen og hva vi kan gjøre for å komme ut av den samme krangelen hver gang.

Go to top