Hvor finner du oss?

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Stavanger

Du finner Sten og Monica i 3. etasje, Nygata 15 i Stavanger sentrum - etasjen over Miljøpartiet de Grønne. Våre lokaler ligger sentralt i Stavanger, med god kommunikasjon både kollektivt og med egen bil. Det er parkeringsplasser for klienter i parkeringshus i nærheten opp til 3 timer i Domkirkeplassen eller i Jorenholmen.

Inngang felles med MdG, men helt opp i 3. etasje. Vi har ingen venterom men kan anbefale Steam kaffebar i samme bygg.

Vis større kart

Drammen og Lier

Øystein og Aase-Merethe har lokale i Gamle Drammensvei 98 på Lierskogen som ligger midt mellom Drammen og Asker. Det er enkel adkomst fra E-18 med bil, og rutebussen mellom Oslo og Drammen stopper like i nærheten. Kontoret vårt ligger i andre etasje.

Vis større kart

Oslo

Christian Scheel, Karin Hall og Jørn Reiten Liebezeit har kontor i Oslo hos Majorstua terapifellesskap, Industrigate 46C. God adkomst med Trikk eller også gangavstand til Majorstuen T-bane stasjon.

Ta kontakt via kontaktskjema for en timeavtale.

Vis større kart

 

Nina Ringnes har kontor i Heyerdals vei 7 B i Oslo. God adkomst via T-bane fra Ris eller Slemdal stasjoner. Nina arbeier av og til sammen med Jørn dersom behov for terapeuter av begge kjønn i terapirommet.

Ta kontakt via kontaktskjema for en avtale.

Vis større kart

 

I Oslo finner du også Ingeborg Reber og Petter Forsberg som arbeider både sammen, og hver for seg. For par i akutt krise, anbefaler de i første omgang å møte dem sammen, fordi dette gir god balanse der både mannen og kvinnen i parforholdet vil føle seg ivaretatt. De har kontor i Baldersgate 11, på Frogner. For priser, klikk her.

Vis større kart

 

Porsgrunn og Skien

Jørn Reiten Liebezeit er også å finne i Porsgrunn med kontor i Skiensgate 8 i Osebakken. Ta kontakt via kontaktskjema for en timeavtale.
Vis større kart

Go to top