stefamilie

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Omtrent 50 % av alle parforhold med barn brytes opp. Så møter vi en ny - som gjerne også har barn. Dette fører til nye utfordringer, nye ting vi må tenke på og nye konstellasjoner å ta hensyn til. Her er det mange fallgruber og vi vil ta opp noe av det som skjer, hva må vi tenke på. Hvordan kan du instille deg på denne situasjonen for best resultat.

Denne utfordringen er ny av tid og krever nye tilnærminger. Her vil vi dele egne erfaringer, teori og historier som en kan lære av.

 • Hvordan spiller dårlig samvittighet inn i stefamilien? Hvilke konsekvenser har dårlig samvittighet for parforholdet?
   
 • Vi er et ektepar som sliter for tiden. Vi har vært gift i over 8 år. Giftet oss etter et par måneder, jeg er utenlandsk. Vi har ei datter sammen. Jeg har hatt flere forhold bak meg, han hadde ett. Vi flyttet sammen veldig kjapt, og vi har hatt masse bra sammen, og samtidig noen mørke stunder også.
   
 • For snart 2 mnd siden reiste min mann plutselig fra meg og barna ( vi har ingen felles barn men han har en sønn på 7 og minste min er ei jente på 8) uten å gi noen spesiell grunn. Han sa noen dager i forveien(etter at jeg ba om svar på om han var glad i meg) at han ikke har følelser for meg.
   
 • Har vært i et forhold i 3 år nå, og da vi begynte sammen var vi enige om å få et barn. Min samboer har 2 gutter på 7 og 9 år fra et tidligere forhold. Jeg har en sønn på 5 år fra et tidligere forhold. Sønnen min henger etter på noen områder, og han skal nå utredes.
   
 • Å være skilt og så i et nytt parforhold igjen er nesten mer normalen enn noe annet i dag.
   
 • Hei. Jeg er en mann på 35, i sommer møtte jeg en jente jeg ble svært forelsket i. Hun er en alenemor på 28, med ansvaret for en sønn. Vi datet i tre måneder før hun trakk seg unna. Hun mente det manglet gnist og passion.
   
 • Hvordan skal jeg redde vårt familieforhold?! vi har opplevde masse negtift de siste tiden ,har flytte 3 gang inn og ut ... vi har et nydelig barne sammen . vi elsker hverandre... eg øsker at vi skal vare som familien dame syns det er vanskelig hu må tenker mer...
   
Abonner på stefamilie
Go to top