barn

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Å få barn er ofte en naturlig prosess når en kommer til et vist punkt i parforholdet. Det mange ikke tenker på er at samtidig med at det kommer et barn til verden, fødes en mor og en far også. Da kommer vår egen oppvekst inn, ofte ubevisst. Her vil vi ta opp hva som skjer med parforholdet når vi får barn? Hva må vi passe på for å beholde nysgjerrigheten, gløden og utviklingspotensialet.

 • Den beste måten å finne ut “hvem jeg er” og få til de gode relasjonene handler om å møte sitt indre landskap som styrer mitt forhold til andre.
   
 • Kjærlighet, å elske og parforhold handler om å ha det bra. Så hvorfor er det så vanskelig?
   
 • Vi har vært samboer i snart 1 år jeg flyttet inn til han ganske tidlig i forholdet, sammen med min 7 år gamle datter. Etter 5 mnd ble jeg gravid med tvillinger og vi var begge enig om at dette var noe vi ville sammen.
   
 • Vi er et ektepar som sliter for tiden. Vi har vært gift i over 8 år. Giftet oss etter et par måneder, jeg er utenlandsk. Vi har ei datter sammen. Jeg har hatt flere forhold bak meg, han hadde ett. Vi flyttet sammen veldig kjapt, og vi har hatt masse bra sammen, og samtidig noen mørke stunder også.
   
 • Jeg er gift med far til mine 2 barn. Han har en krevende jobb. Jeg er selvstendig næringsdrivende, der det i perioder er veldig hektisk, og i andre perioder rolig. Når mine barn er syke eller der er planleggingsdager i barnehagen, er det jeg som har tatt fri for å være hjemme.
   
 • Hei, jeg er en mann på 44 år, min samboer er 35 år, vi har bodd sammen i snart 13 år og har 2 nydelige jenter på 3 og 6 år. Vi har siden sistejenta kom til verden hatt problemer i forholdet.
   
 • Jeg skjønner ikke hva som er galt. Ettter mye vanskeligheter med å bli gravide, har vi nå to skjønne barn. Jeg har en fantastisk mann og burde være kjempe lykkelig og takknemlig nå. Skjønner ikke hvorfor jeg har tanker og tvil om forholdet vårt.
   
 • Har vært i et forhold i 3 år nå, og da vi begynte sammen var vi enige om å få et barn. Min samboer har 2 gutter på 7 og 9 år fra et tidligere forhold. Jeg har en sønn på 5 år fra et tidligere forhold. Sønnen min henger etter på noen områder, og han skal nå utredes.
   
 • Vi fikk for 9 mnd siden ett barn.  Før barnet ble født hadde vi ett rikt sex liv der vi eksperimenterte og utforsket hverandre.  Etter fødselen virker hun ikke lenger interessert og tar ikke første steget. Jeg må eventuelt mase på henne for at det skal b
   
 • Gift på 11 året og føler at vi har mistet hverandre, hans hovedfokus er barna, og jeg føler jeg bare er der! føler vi ikke snakker godt sammen og han virker upåvirket på situasjonen, jeg sliter da jeg trenger næring og føler vi ikke klarer å snakke sammen!
   

Sider

Abonner på barn
Go to top