Få den kjærligheten du vil ha

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Dette er en av de mer kjente bøkene som tar opp temaer innenfor intime relasjoner og parforhold. Harville Hendrix er baptistprest og parterapeut med en doktorgrad i psykologi. Han er også opphavsmannen til det som vi her til lands også kjenner som Imago-terapi - en metodikk og et rammeverk som har vist seg å gi svært gode resultater.

Boken er også oversatt til norsk og kan kjøpes på f.eks. bokkilden.no under tittelen: Å velge den rette til ca kr. 330,-. Hvor god den norske utgaven er sammenlignet med orginalen er vel litt smak og behag, men vi synes ikke tittelen er rettferdig i forhold til innholdet. Boken gir fort et inntrykk av at dette er en amerikansk kjapp-kjapp løsning på dine kjærlighetsproblemer, og det er den virkelig ikke.

Derimot er den dyptgående og svært godt forklarende på mange av de mekanismene som utspiller seg i parforhold. Boken har mange praktiske eksempler som jeg er sikker på mange vil kjenne seg igjen i og som illustrerer prinsippene boken snakker om. Den har også mange øvelser det kan være verdt å gjøre noen hederlige forsøk på dersom du er i et parforhold  som sliter litt i motbakke for tiden.

Anbefales på det varmeste.

Bokkilden Tittel: 
Å velge den rette
Bokkilden Lenke: 
http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1854640
Vurdering: 
4
Go to top